Η λειτουργία και η σημασία της γιόγκας

July 27, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία και η σημασία της γιόγκας
1. Καλλιεργήστε την μόνος-καλλιέργεια και ηρεμήστε την καρδιά σας. Η μακροπρόθεσμη πρακτική της γιόγκας μπορεί να επιτύχει τη ψυχική ηρεμία, να ξεχάσει όλο δυσάρεστο, καλύτερα το συναίσθημά σας, γίνετε περισσότερη βέβαια και ζωή αγάπης περισσότεροι. Η λειτουργία και η σημασία της γιόγκας
 
2. Αντίσταση αύξησης. Η μακροπρόθεσμη πρακτική της γιόγκας μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει το σώμα, αλλά και να ενισχύσει την αντίσταση. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να μειώσει το περιστατικό των κρύων και άλλων ασθενειών.
 
3. Βελτιώστε την προσωπική διάθεση. Επειδή η γιόγκα κάνει το glandular νευρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, rejuvenate, το μυαλό και η συγκίνηση θα παρουσιάσουν φυσικά θετικό κράτος. Σας καθιστά βεβαιότερους, πιό ενθουσιώδεις και πιό αισιόδοξους. Η καθημερινή ζωή θα γίνει επίσης δημιουργικότερη.
 
4. Ρυθμίστε τη φυσιολογική ισορροπία. Η μακροπρόθεσμη πρακτική της γιόγκας μπορεί όχι μόνο να διατηρήσει την κατάσταση σημαντικών συστημάτων στο σώμα, αλλά και να ρυθμίσει τις φυσιολογικές λειτουργίες για να ενισχύσει το σώμα.