Εικόνες
  • Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή Παραγωγής

Το Τσάνγκσα που τρέχει την εταιρία, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2006 και βρέθηκε στην πόλη του Τσάνγκσα, επαρχία Hunan, Κίνα.

Είμαστε μια επιχείρηση που εστιάζει στην παραγωγή και που παρέχει την υπηρεσία εξαγωγής.

Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

    Τρέχουμε ένα ισχυρό σύστημα ελέγχου συμπεριλαμβανομένης της «εξασφάλισης ποιότητας, της διαχείρισης υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και της πρόσβασης». Εξ αιτίας του υψηλού - τα ποιοτικά προϊόντα, η λογική τιμή, η γρήγορη παράδοση και η επαγγελματική υπηρεσία, τρέξιμο του Τσάνγκσα έχουν γίνει μια σωστή επιλογή για τους διεθνείς αγοραστές.

    Από την καθιέρωση της επιχείρησης, είμαστε δεσμευμένοι στην οικοδόμηση μιας επαγγελματικής ομάδας, οι αντιπρόσωποι πωλήσεών μας, διευθυντές παραγωγής, QC επιθεώρησης οι επαγγελματίες και τη ναυτιλία των χειριστών είναι όλοι.

Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

    Στο Τσάνγκσα που τρέχει, μπορούμε να παρέχουμε τη μιας στάσης αγορά για τους πελάτες μας λόγω της πλούσιας αλυσίδας προϊόντων, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το χαλί γιόγκας και τα προϊόντα ικανότητας γιόγκας, τα οποία είναι δημοφιλή στην ικανότητα & το κτήριο σώματος, τη γιόγκα και τον τομέα Pilates. Τα προϊόντα που παρείχαμε είναι σε θέση να συναντήσουν τα διεθνή πρότυπα όπως η ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ, EN71 και ο φθαλικός εστέρας 8P που εξετάζουν και ούτω καθεξής.

Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Λόγω της εμπιστοσύνης και της υποστήριξης από τους πελάτες μας, έχουμε την καλή συνεργασία με τους πελάτες μας με περισσότερες από 150 χώρα, ειδικά στη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

    Στο μέλλον, θα δώσουμε περισσότερη προσοχή στη ζήτηση στην αγορά του πελάτη και θα εστιάσουμε περαιτέρω στην έρευνα και την ανάπτυξη για τα προϊόντα, τα οποία βοηθούν τους πελάτες για να κρατήσουν το υπάρχον μερίδιο αγοράς και να καταλάβουν τη καινούργια αγορά εν τω μεταξύ.

Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε την επιχειρησιακή σχέση και να αυξηθούμε μαζί με τους πελάτες μας στη βάση του αμοιβαίου οφέλους στο πιό εγγύς μέλλον.

Changsha Running Import & Export Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM / ODM

Μπορούμε να δεχτούμε το χρώμα μεγέθους、 λογότυπων、 προϊόντων συνήθειας κ.λπ.