Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;

August 11, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;

Η ΓΑΤΑ ΘΕΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ

Αποτελεσματικότητα: τρίψτε τα κοιλιακά εσωτερικά όργανα, αποβάλτε το κοιλιακό λίπος και ενισχύστε την κυκλοφορία αίματος. Τεντώστε και χαλαρώστε τους χαμηλότερους ραχιαίους μυς. Ανακουφίστε την κούραση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;  0

 

Βήμα 1. Αναδώστε και υποστηρίξτε το χαλί γιόγκας και με τα δύο χέρια. Εισπνεύστε και οριζόντια στη σφαίρα γιόγκας παράλληλη στο έδαφος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;  1

Βήμα 2. Πιέστε τη σφαίρα γιόγκας και στα δύο γόνατα, συνεχίστε να προωθείτε και να κινείτε τη σφαίρα κάτω από τα γόνατά σας. Κλείστε το στομάχι σας και αναδώστε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;  2

 

Βήμα 3. Κρατήστε τα πόδια σας εντελώς στη σφαίρα. Καθίστε στα ισχία σας, τακούνια, κεφάλι. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή. Εστίαση στην κοιλία και τη μέση. Επαναλάβετε 10 φορές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρετε ότι η γάτα θέτει την πρακτική με τη σφαίρα γιόγκας;  3

 

Άκρες:

Η εστίαση της δράσης είναι να πιεστεί η σφαίρα στο γόνατο και να ανυψωθούν τα ισχία. Κρατήστε τα χέρια σας στο έδαφος και μην κινηθείτε μπρος-πίσω. Όταν η δράση είναι ειδικευμένη, ο χρόνος της ικεσίας στη σφαίρα μπορεί να παραταθεί αυθαίρετα, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική στην ανακούφιση της κούρασης.

CP: το ορθοστατικό σύστημα γιόγκας μπορεί να καθοδηγήσει τους επαγγελματίες στις στάσεις γιόγκας πρακτικής σωστά και επιστημονικά, ώστε να αποφευχθεί η ζημιά στο σώμα που προκαλείται από τις λανθασμένες στάσεις. Είτε οι αρχάριοι είτε τα λεωφορεία γιόγκας, αυτό συστήνονται για να καταλάβουν την ορθοστατική γιόγκα και να καθιερώσουν μια επιστημονική και σωστή έννοια της γιόγκας. Πρακτική με το θετικό χαλί γιόγκας atmananda, θετική καθοδήγηση γραμμών, όπως ο αόρατος δάσκαλος.